backtotop
Nieuws

Gepubliceerd op 10/11/2020

mdp_orateurs_05_joukes_nl-news

Start to move: nu!

Diederik Joukes is Master in de lichamelijke opleiding van de KU Leuven, docent in het postgraduaat Human centered organisation van de Artevelde Hogeschool, mede organisator en docent van de masterclass: Your gameplan towards healthy and positive organisations voor Springbok Academy en gastdocent aan de VUB en de VIVES hogeschool.

“Regelmatig bewegen is gezond en leuk, toch bewegen veel mensen niet genoeg”, aldus Joukes. Op 14 november om 12 uur zal hij het op de virtuele Medipedia Gezondheidsbeurs een conferentie geven over ‘Start to move’. Hij zal deelnemers leren hoe ze zichzelf kunnen helpen om in beweging te komen of om te blijven bewegen. “Het gaat om motivatie, duidelijke doelstellingen, kleine, haalbare stapjes zetten, obstakels uit de weg ruimen en gezonde gewoontes aannemen”, aldus Joukes die in zijn uiteenzetting duidelijk zal maken hoe je werk kan maken van een gezonde levensstijl en dito gewoonten. Nu meer dan ooit…

De beurs is volledig gratis en heeft plaats op zaterdag 14 en 21 november. Niet vrij? Geen probleem, het platform is na het event nog drie maanden beschikbaar. Tijdens die periode kunt u de opname van de verschillende conferenties visioneren.

Voor meer informatie, inschrijving en deelname aan dit uitzonderlijk event: http://medipediafair.be.