Wat zijn uw goede voornemens voor 2013?

resolutions-google2_0
04/01/2013

Stoppen met roken, niet te laat komen op het werk, minder naar soaps kijken, regelmatig tijd maken voor romantische onderonsjes, vaker vrijen, er werk van maken om eindelijk die promotie vast te krijgen waar u al zo lang van droomt, minder drinken, gezonder eten, gaan sporten, enz. Nieuwjaar is vaak het moment waarop we onze doelstellingen en goede voornemens voor de volgende 365 dagen formuleren. Maar die verdwijnen vaak al snel als de dagelijkse sleur weer de overhand neemt. En als u dit jaar nu eens de wereld als getuige nam om u te motiveren? Google stelt aan alle internetfans over de hele wereld voor om hun goede voornemens voor 2013 online te plaatsen en zo een wereldkaart te maken. Een paar keer met de muis klikken en uw wens gaat de aardbol rond.

Er zijn nog niet zo veel reacties binnengelopen bij Google, maar tot nu toe lijken de voornemens rond gezondheid het best te scoren. En ja, we zijn nog volop aan het bekomen van de overdaad aan vet en alcohol van de voorbije twee feestweken...

Reclame
De ziekte van de week
dmla_intro

Leeftijdsgebonden maculadegeneratie (LMD) is de belangrijkste oorzaak van een ernstige visusstoornis bij 60-plussers in België. Soms vermindert die aandoening de autonomie in sterke mate.
Gelukkig bestaan er behandelingen voor bepaalde vormen van LMD. Ze kunnen de evolutie afremmen en in sommige gevallen de verloren gezichtsscherpte zelfs een beetje terugwinnen! Daarvoor is het wel uiterst belangrijk om zo snel mogelijk in te grijpen.

Ziektes van A tot Z
Ziektes van A tot Z